#PAPADAG

background_footer

Lieve mensen,

Het is een fantastische achtbaan geweest sinds ik mijn eerste single heb uitgebracht. Dat heeft me ontzettend veel energie gegeven en dat doet het nog steeds. Maar, naast artiest zijn is het vaderschap een groot onderdeel van mijn leven. Daarom ben ik tijdens dit traject ook begonnen met het vloggen van mijn wekelijkse papadag. Mits en vloggen... Wie had dat ooit kunnen denken? Ik had nooit verwacht dat het ons zoveel plezier op zou leveren en ben blij met alle positieve reacties tot nu toe. We hopen dit nog heel lang te mogen/kunnen doen!

Jordan's oma (mijn moeder) had ons twee shirts gegeven met de titel #PAPADAG, om te dragen tijdens onze vlogs. Dit hebben wij natuurlijk braaf gedaan - we gingen zelfs bij haar langs op de Albert Cuyp (waar oma werkt bij de poffertjeskraam). Dit heeft mij aan het denken gezet...

Ik ben mij er erg van bewust geworden dat Jordan en ik bevoorrecht zijn om in een gezonde thuissituatie onze band te kunnen bouwen en in stand te kunnen houden. Omdat wij die band door middel van onze filmpjes laten zien aan de rest van Nederland, ben ik mij ook gaan realiseren dat dit misschien niet voor iedereen zo is. Wat de oorzaak daarvan ook is.

In deze aflevering hebben wij een aantal papa's gevraagd om model te staan in #PAPADAG shirtjes. De opbrengst hiervan gaat naar 'Stichting Kanjer Wens'. Zij geven de kinderen een glimlach op het gezicht, daar waar zij dat zo hard nodig hebben. Dit probeer ik ook altijd bij mijn eigen kind en wens ik ieder kind van harte toe. Daarom paste dit programma zo goed bij mijn opvoeding en wensen.

Niemand is verplicht te doneren en ik voel mij ook niet verplicht om dit op te zetten. Maar... wat zou het mooi zijn als we met z'n allen kunnen helpen.

X Jordan & de papa van Jordan.

Stichting Kanjerwens

Kanjer Wens Nederland vervult wensen van kinderen met een ernstige ziekte of chronische aandoening. Elk ziek kind heeft maar één wens en dat is beter worden. ‘Genezen kunnen wij niet maar wij kunnen er wel voor zorgen dat zij een dag krijgen om nooit meer te vergeten.’

KANJER WENS LOGO